Γράφει ο Γιάννης Σεργένης

Αγαπητές φίλες και φίλοι του Gentleman Way, Καλό Μήνα!

Σήμερα ξεκινά ο Δεκέμβριος, ένας αγαπημένος μήνας για πολλούς, αφού ξεκινά και η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και προετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε το νέο χρόνο!

Αυτόν το μήνα στο Gentleman Way θα ασχοληθούμε αρκετά με την εμφάνισή μας. Εφόσον οι μέρες είναι ιδιαίτερα εορταστικές, καθώς πέραν του χριστουγεννιάτικου κλίματος, όλος ο μήνας έχει πολλές εορτές που σημαίνει πολλά καλέσματα και εξόδους, οφείλουμε να «τιμήσουμε» με όμορφες εμφανίσεις την περίοδο αυτή. Ταιριαστοί λοιπόν με τα πάντα που είναι στολισμένα, ας «στολιστούμε» κι εμείς λίγο παραπάνω. Κάτι που θα μας ανεβάσει ψυχολογικά και θα νιώσουμε όμορφα και τη διαφορά από πέρυσι που δε «στολιστήκαμε» ιδιαίτερα, αφού δεν μπορούσαμε να πάμε κάπου…

Συνοψίζοντας λοιπόν, μέσα στο μήνα θα σας μιλήσουμε (όπως κάθε χρόνο άλλωστε) για τις εμφανίσεις μας και θα σας κάνουμε προτάσεις τι να φορέσετε στα Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στα εορταστικά τραπέζια, στις διάφορες γιορτές, είτε ως καλεσμένοι είτε ως οικοδεσπότες σε κάθε από τις παραπάνω περιπτώσεις. Θα σας κάνουμε προτάσεις για δώρα για άνδρες, θα μιλήσουμε ακόμη και για το Χειμερινό Ηλιοστάσιο και πως επηρεάζει τις γιορτές και γιατί εορτάζουμε τα Χριστούγεννα στις 25 Δεκεμβρίου.

 

Πάνω από όλα όμως θα έχουμε άρθρα και βίντεο με στυλ, με χρώματα, με εξαιρετικά ντυσίματα, για το ξεχωριστό που πρεσβεύουμε και ξέρουμε πολύ καλά να κάνουμε. Γιατί είναι πράγματι αυτή η περίοδος The most wonderful time of the Year και θα την εορτάσουμε με έναν και μοναδικό τρόπο: In a Gentleman’s Way!