Μετά από απουσία δύο περίπου χρόνων, το Gentleman Way είναι ξανά εδώ. Η ομάδα μας, ανανεωμένη, αλλά με τις ίδιες αρχές και ιδέες με τις οποίες ξεκίνησε, συνεχίζει το ταξίδι στον κόσμο του ανδρικού στυλ και θα χαρούμε να είμαστε όλοι μαζί συνταξιδιώτες.

Από το 2017, σας έχουμε μιλήσει για τα ρούχα της ανδρικής γκαρνταρόμπας, σας έχουμε διηγηθεί ιστορίες από τα παλιά, σας έχουμε κάνει προτάσεις και σας έχουμε παρουσιάσει διάφορα βίντεο. Τώρα, επανερχόμαστε για να σας δείξουμε και να σας παρουσιάσουμε ακόμη περισσότερα πράγματα.

Στο ανανεωμένο Gentleman Way θα σας προτείνουμε ρούχα και συνδυασμούς, θα σας δώσουμε ιδέες, θα σας πούμε που θα τα βρείτε ή που θα τα φτιάξετε, θα σας δώσουμε λύσεις για την εμφάνισή σας για κάθε περίσταση που είναι και το πιο σημαντικό. Νέα βίντεο, νέες φωτογραφήσεις και νέα θέματα και άρθρα σας περιμένουν.

Όλα αυτά θα γίνουν με τον έναν και μοναδικό τρόπο που γνωρίζουμε… Το τρόπο ενός Gentleman φυσικά!

Το Gentleman Way είναι κουλτούρα, είναι τρόπος ζωής. Μέσα σε αυτήν λοιπόν την κουλτούρα, σημαντικό ρόλο παίζει και η εμφάνισή μας, αφού όπως έχουμε πει πολλές φορές, το σωστό ντύσιμο είναι δείγμα καλών τρόπων.

Οι προτάσεις μας για τα ρούχα θα είναι για κάθε πορτοφόλι και ανάλογα πάντα με αυτό που μπορεί ο καθένας, γιατί στόχος μας είναι κάθε άνδρας να είναι πάντα όμορφα ενδεδυμένος με στυλ και γούστο. Από το bespoke έως το ready-to-wear κάθε άνδρας μπορεί να βρει αυτό που του ταιριάζει και που έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει και εμείς είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τη βοήθεια και τις γνώσεις μας.

Τέλος, το Ask the Gentleman είναι πάντα εδώ για να μας ρωτήσετε και να σας απαντήσουμε σε ό,τι χρειάζεστε.

Ακολουθήστε μας στο Facebook και το Instagram, όπου θα ανεβαίνουν όλα τα νέα του site και στο YouTube όπου θα βρίσκετε όλα τα βίντεό μας, παλαιά και νέα.

Σας περιμένουμε όλες και όλους στον υπέροχο κόσμο των Gentlemen!