Γράφει ο Γιάννης Σεργένης.

Σε συνέχεια του άρθρου μας για τα δώρα σας παρουσιάζουμε και το δεύτερο μέρος. Διαβάστε προσεκτικά και μην ξεχνάτε πως για ό,τι χρειαστείτε και δε γνωρίζετε που θα το βρείτε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ρωτήσετε.

Ποσέτ. Οι ποσέτ υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα και στην καθημερινότητα κάθε άνδρα. Μία ακόμη θα είναι καλοδεχούμενη από τον παραλήπτη. Όπως και στις γραβάτες, έτσι και στα μαντηλάκια οι επιλογές είναι πάρα πολλές για κάθε γούστο, στυλ και πορτοφόλι.

Άρωμα. Ένα άρωμα είναι μία ασφαλής επιλογή, αφού λογικά θα γνωρίζετε ποιο φορά και θα του το αγοράσετε. Ακόμη και αν δεν κινηθείτε με αυτόν τον τρόπο, ένα άρωμα είναι ένα δώρο που θα εκτιμηθεί… αρκεί να μην  ξεχάσετε το πιο σημαντικό: να ζητήσετε ένα κέρμα πίσω ως «πληρωμή»!

Αναπτήρας. Ένας αναπτήρας είναι ένα ξεχωριστό και προσωπικό δώρο που μπορείτε να κάνετε σε κάποιον. Σίγουρα ακριβό, αλλά έτσι είναι τα ξεχωριστά και προσωπικά δώρα!

Ρολόι τσέπης. Το ίδιο ακριβώς και με τον αναπτήρα! Ξεχωριστό, προσωπικό για έναν άνδρα ιδιαίτερο στη ζωή σας.

Cognac. Ένα μπουκάλι cognac είναι ένα δώρο που αυτοί που γνωρίζουν την αξία του θα σας λατρέψουν. Μπορεί να σας κοστίσει κάτι παραπάνω, αλλά αξίζει τον κόπο.

Μανικετόκουμπα. Ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα είναι ένα δώρο που θα αγαπηθεί από τον αποδέκτη. Ένας Gentleman που προσέχει τις λεπτομέρειες της εμφάνισής του είναι συλλέκτης μανικετόκουμπων και η έννοια κάθε συλλογής είναι να μεγαλώνει.

Organizer. Για τους πιο παραδοσιακούς που δεν κρατούν ηλεκτρονικά τις σημειώσεις τους, τα ραντεβού τους κτλ, ένα organizer είναι ένα πολύ χρήσιμο και ιδιαίτερο δώρο. Μπορείτε να τα βρείτε σε πολλά χρώματα και μεγέθη και να επιλέξετε ανάλογα με το στυλ του παραλήπτη.

Ζώνη. Μία ζώνη είναι ένα όμορφο και chic δώρο. Πάντα χρήσιμο, επιλέξτε μία δερμάτινη ή μία πλεκτή ζώνη.

Το γούρι της νέας χρονιάς. Το γούρι της νέας χρονιάς για να ευχηθείτε και με αυτόν τον τρόπο!

Χρόνια πολλά και καλές αγορές!