Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο του The Gentleman Way.

Τι είναι το Gentleman Way; Ένας ολόκληρος κόσμος από κομψότητα, στυλ, προορισμούς και εξόδους εντός και εκτός του άστεως, απόψεις ειδικών, συνεντεύξεις προσωπικοτήτων, γεύσεις, Ιστορία και πολλούς Gentlemen.

Έχουμε πολλά να σας πούμε. Δε θα σας συμβουλεύσουμε, εκτός και αν μας το ζητήσετε. Δε θα σας πούμε κάτι νέο ή κάτι που δε γνωρίζετε ήδη. Οι μυημένοι στους τρόπους και στο στυλ ενός Gentleman θα βρείτε όλα όσα γνωρίζετε. Μπορεί να έχετε ξεχάσει πολλά από αυτά και εμείς είμαστε εδώ να σας τα θυμίσουμε. Οι λιγότερο μυημένοι θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα. Όποια λεπτομέρεια ή μυστικό θέλετε να μάθετε για το στυλ, θα το βρείτε εδώ. Απευθυνόμαστε σε όσους δε θεωρούν το καλό ντύσιμο παλιομοδίτικο.

Φιλοδοξούμε να πάμε κόντρα στην εποχή που θέλει να είναι όλα απλά και πρόχειρα.

Θα ξεκινήσουμε με τα βασικά της εμφάνισης και θα εμβαθύνουμε σε όλες τις λεπτομέρειες. Θα σας αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά και θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας την απορία σας στη στήλη μας “Ask the Gentleman”. Θα μοιραστούμε μαζί σας όλες τις πτυχές της συμπεριφοράς ενός Gentleman. Θα σας προτείνουμε εξόδους και παραστάσεις, αλλά και προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδος. Κάθε εβδομάδα θα φιλοξενούμε έναν ειδικό για να μας μιλήσει για κάποιο θέμα, αλλά και συνεντεύξεις με προσωπικότητες, που θα συζητηθούν. Θα σας θυμίσουμε σημαντικά γεγονότα της Ιστορίας στο καθημερινό μας «Ημεροσκόπιο». Τέλος, θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες για τη ζωή διαφόρων Gentlemen που καθένας από αυτούς άφησε το ξεχωριστό του αποτύπωμα.

Με ποιον τρόπο θα γίνουν όλα αυτά; Μα με τον τρόπο ενός Gentleman, φυσικά!

The Gentleman Way